Eredeti TRX – valódi biztonság

fb_hirdetes_legal

Az egészség a legnagyobb kincsed, ne kockáztasd!

A TRX hazai képviselőjeként az egészség és a sport nagykövetei vagyunk. A világ egyik legnépszerűbb és leginnovatívabb funkcionális tréning rendszere. A TRX Suspension Trainer könnyen hordozható és installálható és a teljes testet képes hatékonyan erősíteni, a TRX mozgásrendszerének alapelveivel pedig a gyakorlatok szinte a végtelenségig kombinálhatóak. A márka neve önmagában garancia a minőségi és biztonságos edzésekre.

Örömmel látjuk, hogy a hazai fitnesz iparágban is rendkívül népszerű a TRX edzés, azonban árnyalja a képet, hogy egyre több balesetről, problémáról érkezik jelentés. Ezek 100%-ban a gyenge minőségű, olcsó és bizonytalan eredetű eszközök használatakor következnek be.
Húzódás, zúzódás, egyes esetekben csonttörés és ficam szerepelt ezekben a riportokban, melyek oka leggyakrabban a rögzítő karabíner eltörése, a csúszószár meghibásodása és elszakadása, a fogantyú elroppanása volt. Számos bejelentés érkezik beragadt csatokról, szakadós szivacsos fogantyúkról is, melyek kizárólag a bizonytalan eredetű eszközökön fordulhatnak elő.

Arra az elhatározásra juttattunk, hogy fellépünk a hamis és megtévesztő termékek forgalmazói ellen és azok ellen a termek és edzők ellen, akik silány minőségű, hamis eszközökkel hirdetnek edzéseket. A TRX jó hírneve és minőségbiztosítása ugyanis komoly behívó szó azok számára, akik ismerik, vagy hallottak már a rendszer előnyeiről és úgy gondoljuk, hogy aki visszaél a vendég, vagy a vásárló bizalmával, az nem csak jogilag, de erkölcsileg is bűnt követ el.


trx_legal_logo
A Fitness Anywhere Ltd felhatalmazott minket arra, hogy a védjegy jogosulatlan használata ellen határozott lépéseket tegyünk és ennek köszönhetően elindítottuk az EREDETI TRX = VALÓDI BIZTONSÁG kampányt. Ennek keretében ellenőrizni fogjuk a fitnesztermeket és edzőket, valamint az eszközök forgalmazóit.
Célunk, hogy a TRX védjegyet csak abban az esetben használják, amikor a szolgáltatás és/vagy a termék mögött bizonyíthatóan eredeti eszköz és végzett TRX edző áll, ezzel biztosítva a biztonságos és eredményes sportolás lehetőségét.


Keresse TRX legalitás csomagunkat, melynek keretein belül jelentős kedvezménnyel cserélheti le eszközparkját!
Nem biztos benne, hogy eredeti TRX-et vásárolt? Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

Nézd meg a legalitás csomagunk tartalmát webáruházunkban:

trx_legal_termek
LEGALITÁS KAMPÁNY CSOMAGPin It on Pinterest

Share This