Rólunk

Az R-med Kft. több, mint 10 éve meghatározó szerepet játszik az új fitnesz eszközök és módszerek bevezetésében Magyarországon.

Olyan know-how-k meghonosítója, mint a Fit-Ball, Soft-Ball, illetve a TOGU Funkcionális Tréning. 25 saját fitnesz DVD-vel és nem utolsó sorban hazánk legfelkészültebb szakember csapatával büszkélkedhet. Az elmúlt 15 évben és a jövőben is olyan eszközöket, módszereket szeretnénk népszerűsíteni, melyek mindenki számára elérhetőek, hatékonyak, innovatívak és szakmailag megalapozottak. Az űrlaborokban kifejlesztett fitnesz-célgépekre, vagy ezek marketing-lufijára épülő piaci szegmens nem a mi utunk.

Az R-med és a TRX

A TRX® mint eszköz és mint sokoldalú edzésmódszer a következő évek legdinamikusabban fejlődő fitnesztrendje lesz. A rendszer filozófiája, a saját testsúly használata, a funkcionális erőt és a core izmok stabilitását fejlesztő hatása miatt tökéletesen illeszkedik az R-med palettájába, természetes volt, hogy mi forgalmazzuk, vezessük be ezt a rendszert is hazánkban. Külön öröm, hogy a TRX® amerikai fejlesztői is bennünk és Pozsonyi Zsoltban a hazai TRX vezető szakemberében találták meg azt a partnert, akire a disztribúciót kizárólagos joggal rábízták. A funkcionális edzésmódszereké a jövő! Használd a tested a gépek helyett!

Filozófia

Az átlag emberek személyi edzése – figyelembe véve az aktuális fittségi szintet és a kitűzött fittségi célokat – a funkcionális erőfejlesztésről kell, hogy szóljon. Ezen azt értem, hogy olyan gyakorlatokat kell végezni, melyek egyszerre hatnak a vázizom rendszerre és a keringési rendszerre. A mindennapi életben mozgás közben kell erőt kifejteni, így elsődleges fontosságú a core izmok stabilitása. Ehhez képest azt látjuk, hogy a gépekkel telezsúfolt fitnesz termek inkább a testépítő módszerekkel edzők igényeit elégítik ki (izolált gyakorlatok egy-egy izomcsoportra), ugyanakkor a célközönség az átlagemberekből áll. Véleményem szerint nonszensz, hogy 8-9 óra ülőmunka után az emberek azért mennek el a fitnesztermekbe, hogy ülve végezzenek izolált gyakorlatokat, miközben derekukat a háttámlának feszítve kímélik core izmaikat (pont azokat az izmokat, amikre a mindennapi életben a legnagyobb szükségük van). Fel kell állni a gépektől és a funkcionális eszközök és módszerek felé kell fordulni (a preventív szemlélet is ezt követeli)! Ezt igazolják a tapasztalatok, a vendégek visszajelzései és a külföldi szakemberek fitnesz világ jövőjére vonatkozó egybehangzó előrejelzése. A fitnesz világ átrendeződése és a valódi fittség fogalmának újragondolása a cross fit mozgalom elindulásával megkezdődött. A cross fit edzés hatékony és funkcionális, de az emberek többsége számára brutális. A TRX ezt a fajta kemény, de hatékony edzést teszi elérhetővé az átlagemberek számára is. Abszolút funkcionális tréning, egyszerre dolgoztatjuk a vázizom rendszert és a keringési rendszert, miközben a core izmok folyamatosan stabilizálnak. A TRX-ben megtaláltam azt az eszközt, amellyel saját és vendégeim edzéseit is hatékonyabbá és élvezetesebbé tehetem. A TRX egyszerűségének, hatékonyságának és sokoldalúságának köszönhetően a funkcionális edzésmódszerek zászlóshajója lesz.

Pozsonyi Zsolt

Pozsonyi Zsolt

TRX Master Trainer

BDTF biológia – testnevelés szakos tanár SOTE-TF – testnevelő tanár, labdarúgó edző, IWI personal trainer, BootCamp instructor, FMS szakértő (Level 1,2), Ultimate Sandbag instructor (L.I.F.T.)

Elérhetőségek

Üzlet és bemutatóterem:
1133 Budapest, Tisza u. 18.
Telefon: +36 1 309-7700
E-mail: info@trxinfo.hu

R-med üzlet és bemutatóterem

Írj nekünk!

8 + 15 =

Kövess minket!

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar

Pin It on Pinterest

Share This