Rólunk

Az R-med Kft. több, mint 10 éve meghatározó szerepet játszik az új fitnesz eszközök és módszerek bevezetésében Magyarországon.

Olyan know-how-k meghonosítója, mint a Fit-Ball, Soft-Ball, illetve a TOGU Funkcionális Tréning. 25 saját fitnesz DVD-vel és nem utolsó sorban hazánk legfelkészültebb szakember csapatával büszkélkedhet. Az elmúlt 15 évben és a jövőben is olyan eszközöket, módszereket szeretnénk népszerűsíteni, melyek mindenki számára elérhetőek, hatékonyak, innovatívak és szakmailag megalapozottak. Az űrlaborokban kifejlesztett fitnesz-célgépekre, vagy ezek marketing-lufijára épülő piaci szegmens nem a mi utunk.

Az R-med és a TRX

A TRX® mint eszköz és mint sokoldalú edzésmódszer a következő évek legdinamikusabban fejlődő fitnesztrendje lesz. A rendszer filozófiája, a saját testsúly használata, a funkcionális erőt és a core izmok stabilitását fejlesztő hatása miatt tökéletesen illeszkedik az R-med palettájába, természetes volt, hogy mi forgalmazzuk, vezessük be ezt a rendszert is hazánkban. Külön öröm, hogy a TRX® amerikai fejlesztői is bennünk és Pozsonyi Zsoltban a hazai TRX vezető szakemberében találták meg azt a partnert, akire a disztribúciót kizárólagos joggal rábízták. A funkcionális edzésmódszereké a jövő! Használd a tested a gépek helyett!

Elérhetőségek

Üzlet és bemutatóterem:
1133 Budapest, Tisza u. 18.
Telefon: +36 1 309-7700
E-mail: info@trxinfo.hu

R-med üzlet és bemutatóterem

Írj nekünk!

8 + 5 =

Kövess minket!

Pin It on Pinterest

Share This