TRX Garancia

minőség és biztonság

Gratulálunk, hogy csatlakoztál ahhoz a sok százezer emberhez, akik az eredeti TRX® eszközt választották az silány hamisítványok helyett. A minőségbe és a biztonságba invesztáltál, mely sokszorosan meg fog térülni.

Elégedettségedet az a négy lépcsős biztonsági és minőségi ellenőrző folyamat garantálja, melyen minden eredeti TRX® eszköz átesik.
A TRX® gyártója, a Fitness Anywhere®, mint hegymászó felszereléseket gyártó cég kizárólag ipari erősségű alapanyagokat, dupla erősségű tűzéseket is varrásokat valamint hibátlan alkotóelemeket használ termékei gyártása során. A gyártás így költségesebbé válik, de csak így garantálható a biztonságos eszköz, mely négyszer jobban ellenáll a terhelésnek, mint egy átlagos kondíciók között gyártott termék.
Fitness Anywhere® részletes alapossággal ellenőrzi a felhasznált anyagokat és alkotóelemeket. Minden beszállítónak meg kell felelnie a magas minőségi elvárásoknak.
A TRX® minden egyes alkotóeleme beépítés előtt minőségi tesztelésen és szigorú rostán esik át.
Az elkészült TRX® további minőségi és terhelési tesztelésen megy keresztül, mielőtt a felhasználóhoz kerül.

Ez a négy lépcsős minőségi ellenőrzés biztosítja számodra, hogy a TRX® Suspension Trainer® kiváló minőségű, biztonságosan terhelhető és hosszú életű lesz.

<< VISSZA

Pin It on Pinterest

Share This