Mitől különleges ez a DVD?

Minden bizonnyal az utóbbi évek két legdinamikusabban fejlődő edzésmódszerét (TRX és RKC) tartalmazó program.

Az edzést két rendkívül felkészült szakember vezeti; Chris Frankel, a Fitness Anywhere programigazgatója, valamint Pavel Tsatsouline, a Russian Kettlebell Challenge rendszer megalkotója, vezető instruktora.

Mit tartalmaz a DVD?

A DVD anyaga négy különálló részből áll:

  1. TRX Setup & Use – A TRX bemutatása, biztonságos használat alapjai
  2. Kettlebell Clinic – Kettlebell használatát bemutató rövid oktatóanyag, valamint a legfontosabb tudnivalók összefoglalása (biztonsági szabályok ismertetése, gyakorlatok bemutatása, megfelelő súly kiválasztása stb.), mindezt Pavel utolérhetetlen stílusában
  3. TRX workout – Maga a program, három különböző erősségben (kezdő szint, középszint, haladó szint), valamint bemelegítés és levezetés nyújtással.
  4. TRXtras
  • Who is Pavel? – Pavel Tsatsouline bemutatása
  • Behind the scenes – Forgatási jelenetek
  • Other programs –További Fitness Anywhere DVD-k bemutatása

A DVD mellé jár egy füzet, amely tartalmazza a gyakorlatok részletes leírását fotókkal együtt, valamint a teljes edzésprogramot.

Mit érdemes még tudni a TRX Kettlebell: Iron Circuit Conditioning programról?

Kiemelkedő szakmai igényességgel összeállított koprodukció.

Személyi edzők (TRX, RKC) számára a DVD anyaga kiváló lehetőség a foglalkozások színesítésére, új gyakorlat-kombinációk összeállítására, de tökéletesen alkalmas önálló edzések megvalósításához is.

A program egyszerre fejleszti az erőt, a rugalmasságot, az egyensúlyérzéket, valamint az állóképességet – egyszóval mindent tartalmaz, amit funkcionális edzés alatt érthetünk.

A TRX és az RKC módszere között több ponton hasonlóságot lehet felfedezni (pl. teljes testfeszítettség a gyakorlatok végrehajtása alatt), azonban az eszközök eltérő sajátosságai tökéletesen kiegészítik egymást, így emelve az edzést új dimenzióba.

A TRX-szel végrehajtható gyakorlatok száma kb. 300, míg az RKC rendszere nagyjából 500 variációt tartalmaz. Természetesen mindez nem fér egyetlen DVD-re, azonban a TRX Kettlebell: Iron Circuit Conditioning program tökéletes mintát ad azok számára, akik a későbbiekben saját céljaik és igényeik szerint szeretnének új kombinációkat kidolgozni.

Használd a tested a gépek helyett!

Pin It on Pinterest

Share This